Példás összefogás keretében

Írta:  Megulesz Gabriella 2012. április 23. hétfő, 11:47
  • Betűméret A betűméret csökkentése A betűméret csökkentése A betűméret növelése A betűméret növelése
  • Nyomtatás
  • E-mail
Értékelés: (0 értékelés)
Perkátai árok Perkátai árok

Megvalósult a Perkáta központját átszelő Perkátai vízfolyás burkolt szakaszáról a hordalék eltávolítása. Folyamatban van Hantos belterületi vízelvezető rendszerének kiépítése. A kézi munkát mindkét esetben a Dunaújvárosi Vízi Társulat biztosítja a 2012. évi országos közhasznú foglalkoztatási program keretében.

Perkátán az árokfenéken összegyűjtött iszap kiemelése géppel történt, elszállításáról és lerakásáról a Polgármesteri Hivatal gondoskodott. Hantoson szintén a helyi Polgármesteri Hivatal intézi a kitermelt föld elszállítását. A lakosság által megvásárolt betongyűrűket a Dunaújvárosi Vízi Társulat dolgozói építik be. Hantos, belterületi árkok

A vizitársulat törekszik arra, hogy a helyi lakosságot a közigazgatási területen belül található munkaterületen foglalkoztassa. A program hatékonyságához nagyban hozzájárul a települési önkormányzattól és a helyi gazdálkodóktól kapott segítség. Külön köszönetet mondunk Somogyi Balázs és Fischer József polgármester uraknak, hogy a szervezésben és az irányításában tanácsaikkal és személyes jelenlétükkel támogatják a vizitársulat munkáját.

A program keretében felvett dolgozók olyan feladatokat végeznek, amelyek a települések számára valóban fontosak és hasznosak.

Módosítás: 2013. augusztus 14. szerda, 14:24