Víz Világnapi kiállítás Baracson, Nagyvenyimen és Rácalmáson. A Dunaújvárosi Vizi Társulat, mint társszervező vett részt a rendezvényeken.

2016. március 09-én a mezőfalvi gazdák kérésére a nagy belvíz miatt bejárást tartottunk. Az előző csapadékos időszak következménye, hogy az ország nagy területén gondot jelent a belvíz. Mezőfalva körüli földeken is hasonló a helyzet. A mezőfalvi földek közül a leginkább sújtott területek a Naplási árok mellékágának közelébe található parcellák.

A Dunaújvárosi Vízi Társulat törekszik arra, hogy a tagjai minél szélesebb körben tájékozódhassanak a vizitársulat munkájáról. A vizitársulat által elvégzett munkákról az Iváncsai Szóváltás 2016. februári lapja cikket mutat be.

 

A Dunaújvárosi Vízi Társulat törekszik arra, hogy a tagjai minél szélesebb körben tájékozódhassanak a vizitársulat munkájáról. A vizitársulat által elvégzett munkákról a Perkátai Hírek XXVI. évfolyam 2016. 1-2. szám január-február lapjában cikket mutat be.


Tájékoztatást adunk néhány kép segítségével a Dunaújvárosi Vízi Társulatnál folyó közmunkaprogramról 2015.12.01-2016.02.29. közötti időszakról.

Záró jegyzőkönyv az országos közfoglalkoztatási program 2015. március-november időszakra vonatkozó kötelezettségeinek teljesítéséről

4. oldal / 17